Politica de Confidentialitate

Suntem foarte atenți când vine vorba de protejarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legile în vigoare și cu Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale. Obiectivul nostru este să îți furnizăm informații și control deplin asupra procesării datelor tale, și să te folosești de protecția drepturilor. Îți prezentăm în rândurile de mai jos informații despre cum procesăm datele tale personale, cum le securizăm și cu cine le împărțim. Dacă ai întrebări suplimentare despre cum folosim datele personale, contactează-ne la e-mail: dpo@tricouri.org.

CUM OBȚINEM DATELE?
Folosim datele personale deoarece ai decis să faci cumpărături pe magazinul nostru online tricouri.ro (“Magazin”) sau pentru că ți-ai dat acordul să primești informații comerciale prin adresa de e-mail furnizată sau ne-ai dat acordul să folosim adresa prin utilizarea tricouri.org.

CINE ESTE ADMINISTRATORUL DATELOR DVS. PERSONALE?
Magazinul online tricouri.org este gestionat de … … …

CUM VĂ PROCESĂM DATELE PERSONALE?
Dacă folosiți Magazinul nostru, vă vom procesa datele personale pentru scopurile următoare:

a) Pentru a respecta contractul de vânzare stabilit între dvs. și Magazin – fundamentul pentru procesarea datelor dvs., care rezulta în urma acceptării termenilor și condițiilor Magazinului. Cea mai mare parte a datelor pe care ni le furnizați sunt necesare pentru a implementa cu succes contractul de vânzare și livrarea bunurilor cumpărate către dvs.; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesară pentru a respecta contractul.

b) Pentru a vă administra contul de pe site-ul Magazinului este necesar să vă creați un cont de utilizator, acceptând astfel termenii și condițiile Magazinului. Crearea unui cont în Magazin vă va permite, de asemenea, să vă accesați datele pe care le-ați furnizat, inclusiv istoria cumpărăturilor, și să vă folosiți de unele drepturi legate de procesarea datelor; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesară pentru a respecta contractul.

c) Pentru a procesa plângeri – la baza acestei procesări a datelor stă obligația Administratorului care rezultă din prevederea legii legată de garanția pentru defectele găsite în obiectele vândute. Furnizarea datelor în formularul plângerii este obligatorie pentru o adecvată considerare a plângerii dvs.

d) Dacă vă exprimați consimțământul separat, vom trimite informații comerciale despre bunurile oferite spre vânzare în Magazin pe adresa de e-mail furnizată de dvs., inclusiv ofertele promoționale – în acest caz, baza de prelucrare a datelor este consimțământul dumneavoastră, care nu este obligatorie și o puteți retrage oricând contactând datele de mai sus sau făcând click pe linkul pe care îl trimitem în fiecare e-mail cu informații comerciale. Retragerea consimțământului nu afectează corectitudinea procesării datelor în perioada anterioară retragerii.

e) Dacă vă exprimați consimțământul separat, vă vom trimite informații comerciale la numărul de telefon mobil furnizat de dvs. către Magazin, inclusiv ofertele promoționale – în acest caz, baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul dvs., care nu este obligatoriu și îl puteți retrage în orice moment, contactând-ne prin datele de mai sus. Retragerea consimțământului nu afectează corectitudinea procesării datelor în perioada anterioară retragerii.

f) Pentru a vă trimite mesaje de marketing personalizate pe site-ul magazinului, de ex. care iau forma unei sugestii de a cumpăra bunuri cu ajutorul profilării. Mesajele vor fi pregătite pe baza analizei achizițiilor dvs. – baza de prelucrare a datelor dvs. în acest caz, va fi interesul legitim al Administratorului constând în comercializarea bunurilor oferite în magazin, atât bunurile Administratorului, cât și ale furnizorilor.

g) În scopuri de marketing – din când în când, putem trimite informații despre oferta magazinului tricouri.org sau despre oferta partenerilor noștri comerciali la adresa de livrare furnizată de dvs.. Baza de prelucrare a datelor dvs. în acest sens va fi interesul legitim al partenerilor noștri în comercializarea produselor indicate în ofertă. Puteți oricând obiecta procesării datelor dvs. și nu vom mai face acest lucru. Vă puteți exprima opoziția contactând-ne sau folosind formularul de aici.

h) În scopuri statistice interne ale Administratorului – în acest caz, baza pentru prelucrarea datelor va fi interesul legitim al Administratorului, constând în colectarea de informații pentru a permite dezvoltarea afacerii și personalizarea serviciilor pentru nevoile utilizatorilor Magazinului.

i) Pentru a confirma îndeplinirea îndatoririlor noastre și pentru a investiga reclamațiile sau a apăra împotriva revendicărilor care pot fi îndreptate împotriva noastră, prevenirea sau detectarea fraudei – baza pentru prelucrarea datelor dvs. în acest caz va fi interesul legitim al Administratorului, care este protecția drepturilor, confirmarea performanței și obținerea în acest sens a remunerației datorate de clienții Administratorului.

Acordăm atenție transparenței prelucrării datelor dvs. personale. Dacă aveți întrebări cu privire la procesul sau regulile de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați.
Noi procesam datele în conformitate cu legea, asigurându-ne ca acestea sunt actuale și corecte.  Datele dvs. personale nu vor fi procesate pentru luarea de decizii automate fără consimțământul dumneavoastră.

 

0